Ponedeljak, 04/04 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
04/04Utrecht U23 vs NAC BredaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
03/04/2022 20:27
Već je polako ali sigurno postala tradicija da za vas ponedeljkom analiziramo makar jedan meč holandske druge lige, i za sada nijednom nismo omašili, a ovoga puta smo analizirali duel između Jong Utrehta i Brede. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Jong Utreht

Fudbaleri Jong Utrehta igraju katastrofalno ove sezone, a svakako da je najbolji podatak za to što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 28 osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je vezala isto toliko poraza, a u prošlom kolu je mladi tim Utrehta poražen na gostovanju kod Rode, kada je bilo 2:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je ovaj tim odigrao šesnaest mečeva kao domaćin i ostvario četiri trijumfa uz čak dvanaest poraza.

Breda

Bredu sasvim izvesno do kraja šampionata očekuje velika borba za plasman u plej-of, s obzirom da se ovaj tim trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo dva manjka u odnosu na osmoplasirani Grafshap, a poznato je da to osmo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Breda remizirala na svom terenu protiv mladog tima Ajaksa, a taj duel je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju partije na strani do sada je Breda odigrala šesnaest mečeva na strani i ostvarila pet trijumfa, tri remija i osam poraza.

Naš predlog

Domaćin želi da se iskupi svojim navijačima za očajne partije ove sezone, dok je gostima neophodna pobeda kako bi nastavili borbu za plasman na osmu poziciju.
Sve ukazuje da će golova biti na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.