Petak, 15/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/04Peterborough United vs Blackburn Rovers1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
12/04/2022 19:21
Za domaćina su, čini nam se, sve nade ugašene, dok se gosti bore za ulazak u plej-of. Meč ovok kola Čempionšipa igra se u petak zbog Uskrsa i počinje u 16 časova.
Piterboro

Pokušavala je ekipa Piternboroa tokom cele sezone da se izbavi sa dna tabele u Čempionšipu i pokuša da opstane u drugoj ligi bar još jednu sezonu. Na kraju to nije bilo toliko uspešno i evo ih sada, na pet kola do kraja, na poslednjem mestu sa 28 bodova. Toliko ima i Derbi Kaunti, ali je \'\'ovnovima\'\' zbog kazne oduzet 21 bod. Matematički Piterboro još nije ispao, ali čak i da osvoji maksimalnih 15 bodova potrebno je da Reding ne uzme više od pet. Jasno je da su takva očekivanja utemeljena na nerealnim postulatima i Pireboro ćemo naredne sezone ponovo gledati u Ligi 1. S druge strane Piterboro i ne igra toliko loše u poslednje vreme. U prethodna četiri kola imaju samo jedan poraz, ali baš ubedljiv od Midlzbroa na svom terenu. U dva poslednja kola remizirali su sa Lutonom i Bristol Sitijem, ali su malu vajdu imali odta dva osvojena boda.

Blekburn

\'\'Roversi\'\' su u jednom trenutku obećavali žestoku borbu za direktan plasman u Premijer ligu. Nalazili su se na drugom mestu i jednio je Fulam bio nedostiđan za njih. Usledila je velika kriza rezulztata i sada je Blekburn van zone plej-ofa. Doduše, nalaze se tik ispd crte koja deli timove koji idu u doigravanje, a od Šefild Junajteda i Lutona, koji su ispred njih imaju samo dva boda manje. U prethodnih sedam kola Blekburn Roversi su pobedili samo jednom. To je ogroman broj izgubljenih bodova u tom periodu, što nas dovodi do toga da je ovaj plasman sasvim realan. U preostalih pet kola Blekburn, pored Piterboroa, igra još sa Stoukom, Prestonom, Bornmutom i Brmingemom, a osim \'\'trešnjica\'\', ostala tri tima nisu preterano zainteresovana za osvajanje bodova.

Predlog

Za Blekburn nema izbora, pobeda ili propast. Da, ipak, ublažimo ako ne pobede u Piterborou, teško će se naći među četiri tima koja će odlučivati o poslednjoj vizi za Premijer ligu, ali ništa neće biti gotovo. Blekburn je uzeo samo jedan bod u tri prethodna kola, što je premalo zatako ambiciozan tim, bivšeg šampiona Engleske. Iapk, ovde bi dvojka morala da dođe, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.