Ponedeljak, 18/04 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
18/04Kardif Siti vs Luton1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
15/04/2022 18:37
Čempionšip se približava kraju, samo dva dana prošla su od prethodnog kola, a već je na programu novo. Luton gostuje u glavnom gradu Velsa
Kardif

Velšani mogu polako da kuju planove za narednu sezonu. Ova nije bila ništa naročito i pet utakmica do kraja sva je prilika da će je okončati u donjoj polovini tabele. Imao je Kardif mnogo veće ambicije, odlično su starovali, nisu imali poraz u prva četiri kola, ali je stigla serija poraza u semptembru i oktobru kada su u deset uzastopnih kola osvojili samo jedan bod uz čak devet poraza, sedam u nizu. Postojala je bojazan da će se boriti za opstanak, ali su uspeli da stabilizuju formu, a na dnu su se izdvojili Barnsli, Piterboro i kažnjeni Derbi Kaunti, pa ta pretnja nije bila toliko realna. U petak je Kardif poražen u Halu od domaćih \'\'tigrova\'\' sa 2:1, pa su ostali na 17. mestu sa 49 bodova.

Luton

Veliki trijumf ostario je Luton u petak na svom terenu protiv Notingem Foresta. \'\'Šumare\'\' su pobedili minimalnim rezultatom, ali su stigli do tri kapitalna boda u borbi zaulazak u plej-of. Postoji mogućnost da Luton napadne i drugo mesto, ono koje donosi direktan ulazak u elitu, ali to nije toliko relano pošto imaju šest bodova mnaje i dve utakmice više odigrane od Bornmuta, koji ga trenutno drži. Jesu \'\'trešnjice\'\' ostale bez pobede u petak, ali imaju veliki bonus u te dve zaostale utakmice. Luton do kraja regularnog šampionata igra, posle Kardifa, još sa Blekpulom i Redingom na svom terenu, te sa Fulamom na strani. U meču sa Kardifom neće moći da računaju na centarhalfa Bredlija koji je isključen protiv Notingema. Još jedna stvar, Luton ima osam pobeda na strani, ali je na prethodna dva gostovanja uzeo samo bod, remizirao je sa Piterboroom i izgubio od Hadersfilda.

Predlog

Očekujemo da vidimo Luton u plej-of, a da bi se to dogodilo potrebno je da pobede u Velsu. Njihov raspored do kraja nije lak, ali će igrati sa timovima koji ne bi trebalo da imaju imperativ osvajanja bodova. Ukoliko tim iz Londona uspe da bude među četiri tima koja će odlučivati o poslednjem učesniku Premijer lige za narednu sezonu, treba ozbiljno računati na njih, iako odavno nisu bili deo elite. Ovde je naš predlog dvojka, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.