Ponedeljak, 18/04 - Fudbal, Italija, Serija B
18/04Kremoneze vs Nuova Cosenza1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
15/04/2022 18:53
Domaćin je porazom od Frozinonea prepustio lidersku poziciju i sada je treći. Protiv Kozence u ponedeljak od 15 časova imaju imperativ pobede.
Kremoneze

Tim iz Kremone je jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela sezone u italijanskoj Seriji B. Držali su i čelnu poziciju, sa koje su skliznuli nakon poraza od Frozinonea prethodne sedmice. Sada su na trećem mestu a ta pozicija ne donosi direktan plasman u Seriju A, što je njihov krajnji cilj. Do kraja regularnog dela sezone u drugoj ligi Italije ostala su još četiri kola. Kremoneze nakon meča sa Kozencom igra još i protiv Krotonea i Koma na strani i protivAskolija na svom terenu. Može se reći da imaju sasvim zadovoljavajući raspored i da su u odličnoj situaciji kada je trka sa Moncom i Lećeom u pitanju.

Kozenca

Gosti imaju sasvim druge brige u odnosu na svog rivala. Kozenca se nalazi na 17. mestu, onom koje vodi u baraž za opstanak, ali imaju samo tri boda više od Vićence koja je u zoni ispadanja. Njima je svaki bod presudan, ali sumnjamo da mogu do nekog u ovom meču. U preostalim utakmicama dočekuju poslednjeplasirani Pordenone, koga moraju pobediti, ali u dva poslednja kola gostuju u Pizi i dočekuju Ćitadelu. Teško je očekivati da sa samo tri boda izbegnu najgore, pa će im verovatno poslednji meč u prvenstvu, onaj sa Ćitadelom, biti presudan. Posle sedam uzastopnih utakmica bez ostvarene pobede u ligi, sa samo dva remija i pet poraza, oni su u četvrtak u zaostalom meču iznenadili Benevento i slavili golom u finišu za velika tri boda.

Predlog

Kremoneze je veliki favorit u ovom meču i ovo je jedan od najsigurnijih fikseva dana. Samo su jednom izgubili u Kremoni domaćini, dok je Kozenca bez pobede na strani na 17 odigranih utakmica. Sve je jasno, jedinica je izvesna, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.