Petak, 29/04 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
29/04Ajntraht Braunšvajg vs Magdeburg1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/04/2022 17:13
Gosti su već obezbedili prvo mesto i ulazak u Cvajtu, dok se domaćin tek mora izboriti za to. Meč u Braunšvajgu igra se u petak u 19 časova.
Braunšvajg

Ekipa Ajntrahta iz Braunšvajga dobila je veliku priliku da se direktno plasira u Cvajtu posle poraza Kajzerslauterna od Vehena u Vizbadenu. Činilo se da će nekadašnji šampion iz Kajzersluterna uspeti da obezbedi drugo mesto, a da će ekipa iz Braunšvajga morati u baraž kao trećeplasirana, ali sada sve izgleda drugačije. Ajntraht ima bod manje od K\'lauterna, ali i utakmicu manje, pa ako slavi na sve tri preostale utakmice, eto ih u drugoj ligi. Ima tu jedna loša i jedna dobra vest. Prvi, od ta tri preostala rivala, im je najbolji tim lige Magdeburg, a dobra vest je ta što su oni već obezbedili prvo mesto i u prethodnom periodu igraju mnogo slabije nego što su to činili u prve dve trećine prvenstva. Posle Magdeburga Braunšvajg gostuje u Mepenu i dočekuje Viktoriju iz Kelna.

Magdeburg

Ono najbitnije Magdeburg je već ostvario, plasirali su se u Cvajtu. U tako jakom rangu nisu igrali od gašenja elitnog ranga u Istočnoj Nemačkoj, u kome je ovaj tim bio jedan od najboljih. Pokazalo se da su ekipe iz istočnog dela ove zemlje teško uspevale da drže korak sa onima sa zapada, pa je jedno vreme to polazilo za rukom Hanzi i Kotbusu, ali su uskoro i oni potonuli. Sad ih u Cvajti ima dosta, dok se u eliti to mođe reći samo za Lajpcig, mada je to tim koji je formiran tek po ujedinjenju Nemačke. Magdeburg ima devet bodova više od drugoplasiranog kajreslauterna i meč manje, pa je obezbedio prvo mesto čak i da izgubi na preostale tri utakmice. Posle gostovanja u Braunšvajgu ostalo im je da igraju sa Minhenom kući i gostuju u Osnabriku. Posle niza od četiri meča bez pobede, Magdeburg je sada stvorio niz od tri trijumfa.

Predlog

Jednostavno, koliko god Magdeburg bio bolji, a verujemo da jeste, motiv je apsolutno na strani domaćina. Braunšvajg ne sme da dozvoli ono što je sebi dozvolio Kajzerslautern, a to je da izgubi neki bod i padne sa drugog mesta pred sam kraj prvesntva. Baraž je veoma neizvestan, igra se protiv tima iz Cvajte koji je završio kao 16. i tu nema nikakve garancije. zato je bitno ostati na drugoj poziciji. Za to je potrebno pobediti Magdeburg, a verujemo da će Ajntraht to uraditi. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.