Subota, 07/05 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
07/05Luton vs Reding1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
05/05/2022 18:12
U poslednjem kolu regularnog dela sezone u engleskom Čempionšipu Luton treba da overi plasman u doigravanje. Meč u Londonu igra se kad i svi ostali poslednjeg kola, u subotu u 13.30.
Luton

Pravu blamažu doživeo je Luton na Krejven Kotidžu u meču u kome je Fulam overio titulu u Čempionšipu i povratak u Premijer ligu. Mnogo se više očekivalo od tima Lutona u malom londonskom derbiju, a ne poraz od čak 7:0. Umeo je Luton da odigra fantastične mečeve ove sezone, ali nam se čini da je protiv Lutona bio posebno inspirisan. Ništa, šta je tu je, sada Luton nema izbora i mora da pobedi Reding i tako osigura svoj nastup u plej-ofu za popunu Premijer lige. Ukoliko bi osvojili samo jedan bod postoji opasnost da ih pretekne Midlzbro koji ima dva boda manje, ali i bolju gol razliku, pa bi u slučaju istog broja poena oni bili bolji. U svakom sluaju, ako Luton slavi protiv Redinga biće ili peti ili šesti i u zavisnosti od toga u polufinalu plej-ofa igraće protiv Notingema ili Hadersfilda.

Reding

Teška sezona je za \'\'Kraljevićima\'\' Iz Berkšira. Reding je u jednom delu prvenstva naređao toliko poraza da se činilo da im nema spasa, ali su imali i dosta sreće s obzirom da je Derbi Kaunti žestoko kažnjen oduzimanjem čak 21 boda, mada je Savez i njih \'\'odrapio\'\' sa šest bodova minusa. Na kraju, kolo pre završetka prvenstva, Reding ima sedam bodova više od Derbija koji je prvi ispod crte i naredne sezone će, zajedno sa Piterboroom i Barnslijem, igrati u Ligi 1. Što se Redinga tiče njima ostaje da se dobro pripreme za nastupajuće prvenstvo i ne dozvole sebi da ponovo dođu u situaciju da se grčevito bore za opstanak. Treba reći da je na klupi Redinga, sve do 22. februara bio srpski stručnjak Veljko Paunović koji je tada otpušten zbg slabih rezultata i to nakon pobede nad Prestonom.

Predlog

Verovatno je ovo najsigurniji fiks za subotu, ne samo u Čempionšipu. Luton mora da \'\'izvadi fleke\'\' pred navijačima, ali i da pobedi da bi igrao u plej-ofu. Reding je bez motiva, oni samo žele da se ovo prvesntvo što pre završi i ne vidimo kako mogu da izbegn još jedan poraz. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.53, dok ne bude smanjen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.