Nedelja, 15/05 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
15/05Darmštat 98 vs Paderborn1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
14/05/2022 11:54
U poslednjem kolu nemačke Cvajte Darmštatau je ostala još tanka nada da može zauzeti treće mesto na kraju. Uglavnom Paderborn moraju pobediti. Sve utakmice igraju se u nedelju od 15.30.
Darmštat

Meč sezone za Darmštat bio je onaj prošlosedmični uDizeldorfu. Trebao im je trijumf protiv Fortune, pa bi sada protiv Paderborna igrali za direktan plasman u Bundesligu. Međutim, u Cvajti nema pklanjanja bodova, svi igraju kao da im život zavisi od toga, pa je Fortuna pobedila Darmštat i poslala ga tek na četvrtu poziciju. Sada je njihova meta treće mesto, s obzirom da imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani Hamburger, ali tim iz najveće luke ima čak za devet golova bolju gol razliku i nemoguće je da Darmštat pobedi Paderborn dvocifrenom razlikom, ovo je fudbal, a ne košarka. Naravno, uvek postoji mogućnost da Hamburger ne pobedi, gostovanje u Roštoku uopšte nije naivno, pa Darmšatat mora da ispuni svoj zadatak i pobedi Paderborn.

Paderborn

Ovaj tim će napokon tri sezone provesti u istom rangu. To im se nije dogodilo u prethodnoj deceniji, kada su se šetali od Bundeslige, preko Cvajte, pa do treće lige, i nazad istim putem. Sada su ostali u Cvajti, prvenstvo će završiti u gornjem delu tabele, najverovatnije na sedmom ili osmom mestu i to ako izgube u Darmšatatu, s obzirom da su sada šesti. U dobroj su formi, na poslednjih šest utakmica imaju četiri pobede i dva remija i prava je šteta što su imali neke slabije rezultate u ranijem periodu, pošto bi sada ravnopravno konkurisali za plasman u Bundesligu. Možda im to i nije bila namera, pošto se prethodna dva puta nisu dugo zadržali u eliti. Recimo da Paderbon nije primio ni gol na poslednje četiri utakmice.

Predlog

Mreža Paderborna miruje skoro 400 minuta, što je za ligu kakva je nemačka Cvajta, pravi podvig. Ovde se igraju mečevi sa mnogo golova, pa kada uspete da toliko dugo zaključate svoju mrežu, zaslužujete sve čestitke. Ipak, sada smatramo da će izgubiti u Darmšatatu, pošto domaćinu treba pobeda za nadu u plasman u baraž. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.