Nedelja, 22/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
22/05Arsenal vs Everton1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/05/2022 08:03
U nedelju su na programu mečevi poslednjeg kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Arsenala i Evertona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Arsenal

Fudbaleri Arsenala su uprskali sve ono dobro što su gradili čitavim tokom šampionata, i kako sada stvari stoje sva je prilika da ovu ekipu ni naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona.
Naime, "tobdžije" su u poslednja dva kola doživele dva poraza i tako dozvolile sebi da ga petoplasirani Totenhem pretekne, i sada "pevci" imaju dva boda viška što znači da im je dovoljan bod za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu su izabranici Mikela Artete mimo svih očekivanja poraženi na gostovanju kod Njukasla, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Everton

Bila je ovo jedna poprilično loša sezona za Everton, ali ono što će svakako ostati nešto što je najbitnije, je da su popularne "karamele" ipak došle do opstanka u društvu najboljih.
To je naime postalo definitivno nakon trijumf u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Kristal Palasa u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak pet golova, pošto je na kraju bilo 3:2.
Londonski tim je prvo poluvreme rešio u svoju korist i to pošto je ono okončano rezultatom 0:2.
Međutim u nastavku su fudbaeleri Evertona odigrali fenomenalno, uspeli da postignu čak tri gola, slave na ovom duelu i definitivno obezbede opstanak, što je dovelo do velikog slavlja navijača domaće ekipe.

Naš predlog

Arsenal prosto mora da trijumfuje na ovom meču i osluškuje vesti sa duela Norvič - Totenhem, ukoliko želi da posle višegodišnjeg posta ponovo dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.