Petak, 17/11 - Fudbal, Međunarodni, CONCACAF - NATIONS LEAGUE
17/11SAD (Sjedinjene Američke Države) vs Trinidad i TobagoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
15/11/2023 20:08
Vreme je za četvrtfinale Konkakaf Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sjedinjenih Američkih Država i Trindada i Tobaga. Početak susreta između ove dve selekcije je zakazan za 03:00h.
SAD

SAD je sasvim sigurno jedan od favorita za naslova prvaka ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a barem na papiru deluje da ova selekcija ne bi smela da ima previše problema u četvrtfinalu protiv Trinidada i Tobaga.
U poslednjem meču koji su Sjedinjene Američke Države odigrale, pre nešto manje od mesec dana, demolirana je nimalo naivna reprezentacija Gane, a taj meč je završen sa više nego ubedljivih 4:0.
Inače, treba napomenuti da je Amerika aktuelni osvajač Lige nacija, pošto je u finalu prošlog izdanja ova selekcija savladala Kanadu sa 2:0.

Trinidad i Tobago

Najveći uspeh Trinidad i Tobago je napravio 2006. godine kada je uspeo da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo koje je odigrano u Nemačkoj, gde se naravno ova reprezentacija nije proslavila pošto je na kraju morala da se zadovolji sa 27. mestom.
Inače, regularni deo Lige nacija Trinidad i Tobago je završio na drugom mestu na tabeli što je ovom timu između ostalog i donelo plasman u četvrtfinale, gde će odmeriti snage protiv SAD-a-
U poslednjem duelu ova reprezentacija je poražena od Kurasaa rezultatom 5:3.

Naš predlog

Naravno, pobeda Amerikanaca se ne dovodi u pitanje a mišljenja smo da bi ovaj duel mogao da nam donese pregršt pogodaka, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.