Četvrtak, 16/11 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
16/11Luksemburg vs Bosna i HercegovinaDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
16/11/2023 01:19
U okviru 9. kola kvalifikacija za EURO 2024. godine, selekcija Luksemburga ugostiće na domaćem terenu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Luksemburg

Slobodno se može reći da su ponizili Bosnu u prvom meču ove dvije reprezentacije u kom su slavili u Zenici sa 0:2 i tako najavili veoma uspiješan kvalifikacioni ciklus. Bili su konkurentni za direktan plasman na njihov prvi EURO maltene sve do prethodnog kola kada su na domaćem terenu poraženi sa 0:1 od Slovačke, koja sada ima 5 bodova više od njih. U poslednja 3 susreta ne znaju za pobjedu, a njihove šanse za direktan plasman sa druge pozicije su minimalne.

Bosna i Hercegovina

Selekcija koju je preuzeo Savo Milošević ima samo jedan jedini cilj, a to je plasman an EURO kroz doigravanje koje su ranije obezbijedili kroz Ligu nacija. Milošević je došao kako bi upravo na taj način pokušao da ostvari taj ranije zacrtani cilj, pošto kroz grupu već odavno nemaju šanse da se dokopaju ovog takmičenja. U prethodnom kolu su poniženi od Portugala na domaćem terenu a već na poluvremenu je bilo 0:5 za moćne Portugalce. U ovoj grupi su osvojili 9 bodova, a poraz protiv ove selekcije u prvom duelu je svakako ispod njihovog nivoa.

Prijedlog

Istina je da ovaj meč nema neki pretjerani rezultatski značaj ali će selekciji BiH svakako značiti da iz ove grupe izađu sa makar jednim bodom sa selekcijom kakva je Luksemburg. Prema tome predlažemo igru X2 po kvoti 1.50 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.