Nedelja, 19/11 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
19/11Belgija vs AzerbejdžanUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Manje 3.50
7 / 10 Ulog
18/11/2023 15:03
Crvenim Đavolima je potrebna pobeda da bi grupu završili na prvom mestu ali svakako idu na EURO. Meč sa Azerbejdžanom igra se u nedelju od 20.45.
Belgija

Meč poslednjeg kola ove grupe ne odlučuje ni o čemu drugom osim o tome ko će biti prvi, Belgija ili Austrija. Obe ove selekcije će u Nemačku na EURO narednog leta, a Belgija će biti pobednik grupe u slučaju da trijumfuje nad Azerbejdžanom na svom terenu. Crveni đavoli su bili slobodni u prošlom kolu, oni su taj termin iskoristili da odmere snage sa Srbijom u prijateljskom meču koji su dobili rezultatom 1:0 u Levenu bez prisustva publike. U ovim kvalifikacijama Belgija je imala dobrih i loših momenata, ali nije doživela nijedan poraz. S obzirom na debakl na Mundijalu u Kataru na koji su otišli po trofej a vratili se već nakon grupne faze sa samo jednom pobedom i jednim datim golom, ovaj rezultat u kvalifikacijama je sasvim zadovoljavajući. Igrali su nerešeno sa Austrijom na svom terenu, kao i Šveđanima, ali taj duel je trajao samo 45 minuta pošto nije nastavljan nakon tragedije na ulicama Brisela u kojoj su stradala dva navijača skandinavske selekcije.

Azerbejdžan

Izgleda da su Azeri kasno ušli u formu, ali će im ubedljiv trijumf nad Švedskom u četvrtak mnogo značiti na polju samopouzdanja. U sedam do sada odigranih mečeva Azerbejdžan je osvojio 7 bodova, što nije loš rezultat ali je daleko od makar drugog mesta. Nažalost. Azeri neće imati mogućnost da se kroz baraž Lige nacija domognu Nemačke pošto su u svojoj grupi C divizije završili iza Kazahstana. ostaće u C diviziji i kroz to takmičenje pokušati da napreduju na UEFA lisiti i neke naredne kvalifikacije dočekaju u boljem šeširu što je preduslov dobijanja nee lakše grupe. Na svom terenu su bili dosta dobri, mada su ih i Belgijanci i Austrijanci pobedili, doduše minimalnim rezultatom. Najubedljivi poraz doživeli su u Švedskoj sa 5:0, ali su se Skandinavcima revanširali u Bakuu slavivši sa 3:0.

Predlog

Nema sumnje da će Belgija pobediti i tako trijufovati u grupi, što se i očekivalo pošto su bili u najboljem šeširu u kvalifikacijama. S druge strane ne očekujemo neku posebno inspirisanu igru na kraju ciklusa i lako bi moglo da se dogodi da trijumfuju samo sa golom ili dva razlike. Zato je naš predlog za ovaj meč domaćin daje manje od 4 gola na meču, a kvota za domaćin daje 0-3 gola iznosi 1.60 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.