Nedelja, 19/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
19/11Zimbabve vs NigerijaPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
18/11/2023 17:47
U okviru drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine u grupi C će se sastati Zimbabve i Nigerija. Meč je na programu u nedelju od 14 časova.
Zimbabve

Selekcija koja je u prvom kolu osvojila bod na gostovanju kod Runade i koja će po svemu sudeći boriti za drugo mjesto u grupi i doigravanje. U timu se nalazi par igrača iz najjačih evropskih liga i ne treba ih smatrati nimalo naivnim timom. Na prošlogodišnjem Afričkom kupu nacija su u grupi sa Senegalom, Gvinejom i Malavima bili poslednji u grupi B sa svega 3 osvojena boda. Na svim zvaničnim utakmicama do sada koje su igrali sa Nigerijom, izgubili su.

Nigerija

Favorit u ovoj grupi je svakako selekcija Nigerije koja će po svemu sudeći glavnu bitku voditi sa Južnom Afrikom, koje ja nakon prvom kola na prvom mjestu na tabeli sa 3 osvojena boda. Nigerija je na opšte iznenađenje u prvom kolu na domaćem terenu remizirala sa Lesotom (1:1), a u tom meču su morali da jure zaostatak od jednog gola. Na terenu je u tom meču bio Bonifejs, Ivobi, Lukman, Ihenačo, što govori da su izašli u veoma jakom sastavu. Ovaj meč jednostavno moraju pobjediti.

Prijedlog

Nigerija ovde mora ispeglati kiks iz prvog kola i krenuti jako od samog starta, mi vam predlažemo prelaz iz 2/2 po kvoti 1.75 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.