Ponedeljak, 20/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
20/11Džibuti vs Gvineja BisaoPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
20/11/2023 00:56
U okviru drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se odigrati 2026 godine, sastaće se selekcija Džibutija i Gvineje Bisau. Meč je na programu od 14 časova
Džibuti

Reprezentacija kojoj se daje najmanje šanse i koja će realno teško doći u neku bolju poziciju od one u kojoj se nalazi sada. U grupi A su u prvom kolu poraženi od od Egipta sa čak 6:0, pa su trenutno na poslednjem mjestu ove grupe. Današnjeg protivnika će dočekati u Kairu zbog nedostatka zadovoljavajuće infrastrukture u ovoj zemlji za odigravanje ovakve utakmice.

Gvineja Bisau

Reprezentacija koja će se svakako sa Burkinom Faso boriti za drugo poziciju na tabeli i baraž za odlazak na Mundijal 2026 godine. U prvom kolu su upravo sa ovom selekcijom odigrali 1:1. Imaju solidan sastav i ruku na srce treba priznati da neće imati velike šanse u duelu za prvo mjesto sa selekcijom Egipta. Do sada se nijednom nisu sastali sa današnjim protivnikom.

Prijedlog

Mišljenja smo da je Gvineja Bisau kvalitetniji tim te da će od samog starta napasti Džibuti, te vam predlažemo igru iz 2/2 po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.