Ponedeljak, 20/11 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
20/11Mali vs Centralnoafrička RepublikaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
20/11/2023 01:03
U okviru drugog kola kvalifikacija za Mundijal 2026 godine, sastaće se Mali i Srednjoafrika Republika. Meč je na programu od 20 časova.
Mali

Jedna zaista kvalitetna Afrička selekcija koja će vrlo vjerovatno sa Ganom voditi bitku za prvu poziciju i direktan plasman na Mundijal sve do poslednjeg kola. Skoro svi igrači ove selekcije igraju u jakim ligama u Evropi, a svoj kvalitet su potvrdili u prvom kolu kada su savladali Čad sa 3:1. U ovaj meč ulaze kao apsolutni favoriti a nikada ranije nisu igrali sa današnjim protivnikom

Srednjoafrička Republika

Reprezentacija kojoj se ne daju velike šanse u borbi za makar drugo mjesto. U prvom kolu su u jednom veoma efikasnom meču poraženi od Komora sa 4:2. Njihovi igrači mahom igraju u slabim i nepoznatim timovima, a par prvotimaca uopšte nema klub. Najpoznatiji član ove reprezentacije je svakako Žofri Kondogbija koji je ujedno i kapiten ekipe.

Prijedlog

Mali je svakako favorit u ovom meču i za očekivati je da slave, a mi smo mišljenja da će ovo biti jedan efikasan meč, te vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.80 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.