Nedelja, 24/12 - Fudbal, Turska, Superliga
24/12Adana Demirspor vs AntalijasporDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/12/2023 19:15
U nedelju je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to obično slučaj, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Adane i Antalije. Početak susreta između ova dva kluba je zakazan za 14 časova.
Adana

Adana igra promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje treba očekivati da se ova ekipa do kraja bori za plasman u neko od evropskih takmičenja, što bi svakako bio veliki uspeh.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila tri remija uz dva poraza, a u prošlom kolu je Adana remizirala na gostovanju kod Gacijentepa, u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.

Antalija

Antalija nije na najbolji mogući način započela ovo prvenstvo, međutim kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva Antalija je bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa uz tri remija, što je u ovom trenutku dovoljno za osmu poziciju na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je osmoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Kašimpaše, u meču koji je završen bez pogodaka.

Naš predlog

Deluje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da dođu do trijumfa na ovom duelu, pa je vrlo moguće da vidimo makar po jedan pogodak na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da se oprobate sa igrom GG uz kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.