Petak, 05/01 - Fudbal, Engleska, FA Kup
05/01Fulam vs Rotherham UnitedUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
03/01/2024 18:29
Fulam startuje u FA kupu utakmicom protiv člana Čempionšipa Roteram junajteda. Utakmica je na programu u petak od 20.30.
Fulam

Kolibari su poslednjeg dana 2023. ostvarili verovatno najveću pobedu u toj kalendarskoj godini. Savladali su elipu Arsenala na svom Krejven Kotidžu i tako sprečili Tobdžije da godinu završe na vrhu tabele Premijer lige. Što se Fulama tiče oni su imali i dobrih i lošim utakmica u decembru. Mesec je počeo sjajno sa dve \'\'petarde\'\' protiv Notingem Foresta i Vest Hema, kao i porazom od Liverpula ali sa 4:3 posle odlične igre. Onda je nastupio loš period i tri vezana neuspeha. U gostima su gubili od Njukasla i Bornmuta, a na svom terenu od Barnlija. U te tri utakmice primili su 8 a nisu dali nijedan gola. zato je pobeda nad Arsenalom, u malom londonskom derbiju, još veće iznenađenje. Posle 20 odigranih kola Fulam je na 13. mestu sa 24 boda, bliže borbi za opstanak nego za plasman u Evropu.

Roteram

Gosti imaju mnogo prečih briga nego što je FA kup u ovom trenutku. Roteram je jedan od najslabijih timova u najjačoj drugoj ligi na svetu i posle 26 odigranih kola u Čempionšipu nalaze se na poslednjem mestu sa samo 18 bodova. Roteram ima samo tri pobede do sada u prvenstvu ai je u prethodna tri kola najavio bolja izdanja i zabeležio je dva remija i jednu pobedu. Pre tog niza imali su 11 vezanih mečeva bez pobede i četiri uzastopna poraza. Tim iz Jorkšira, iz središnjeg dela Engleske, pokušaće da izbori opstanak u Čempionšipu a to neće biti lako jer je u ovom momentu prvi tim van zone ispadanja na sedam bodova prednosti. Utakmica na Krejven Kotidžu više će im služiti kao priprema za nastavak sezone i preostalih 20 kola u kojima moraju da osvoje mnogo više bodova nego što su do sada.

Predlog

Oba tima se tek sada uključuju u ovo takmičenje s obzirom da su zbog svog ranga preskočili prva dva kola. Fulam i Roteram nisu igrali međusobne mečeve još od 2017. godine, skoro punih sedam godina, pošto su im se putevi mimoilazili, kada je Fulam igrao u Čempionšipu Roteram je bio u Ligi, 1, a kada je on ušao u drugu ligu Fumal je bio u eliti. Veliki favorit je domaćin, a naš predlog je domaćin daje barem tri gola. Za T13+ kvota je 1.60 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.