Ponedeljak, 08/01 - Fudbal, Kipar, 1st Division
08/01Doxa vs Pafos FCUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
9 / 10 Ulog
07/01/2024 16:00
Gosti su i ove sezone u vrhu tabele na Kipru ali ne tako ubedljivi koa prethodne u ovo vreme. Meč u Nikoziji igra se u ponedeljak u 18 časova.
Doksa

Domaća ekipa spada u slabije u kiparskoj elitnoj diviziji. Doksa je trenutno na učinku od samo 5 osvojenih bodova iz 17 kola i jasno je da čvrsto drže \'\'fenjer\'\'. Teško je očekivati da ćemo ih i naredne sezone gledati u eliti, mada je ostalo dosta da se igra, a i nakon regularnog dela sezone sledi im plej-aut i šansa da u utakmicama sa sebi sličnijim rivalima, poboljšljaju svoj skor. Doksa je najavila nešto bolje igre u poslednih dvadesetak dana, u prethodna tri kola osvojili su 4 boda, dok su u prvih 14 uzeli samo jedan. Jedini trijumf ostvarili su na svom terenu protiv Arisa iz Limasola, onda su pokazali zube i na gostovanju kod AEK-a u Larnaki, da bi u poslednjem kolu doneli bod sa gostovanja ekipi Zakakiju, inače novajliji u prvoligapkom društvu.

Pafos

Prođle sezone ova je ekipa bila pravi hit i negde u ovo vreme su predvodili prvoligaški karavan. Tek u finišu regularnog dela prvenstva i kasnije u plej-ofu su popustili, ali su svakako pravo osveženje u ostrvskom fudbalu. Uopšte nisu lođi ni ove sezone, što pokazuje da ono nije bila slučajnost, pa se sada nalate na četvrtom mestu, ali sa dosta velikim zapstatkom za vodećim APOEL-om. On sada iznosi 7 bodova ali ako Pafos slavi, što je očekivano, na ovom gostovanju, razlika će biti samo četiri. Kraj 2023. godine nije bio najuspešniji za tim iz Padosa, vezali su dva poraza od APOELA i Karmiotise, ali su onda slavili u dva naredna meča, protiv AEL-a i Arisa iz Limasola, pa idu u Nikoziju po treći uzastopni trijumf.

Predlog

U prvom delu sezone Pafos je lako izašao na kraj sa ekipom Dokse koju je pobedio sa 4:0. Međutim rekli smo da je Doksa tek u poslednjih dvadeseta dana proigrala i ne smeju se fudbaleri Pafosa opustiti na ovom gostovanju. Pobeda ne bi smela da izostane i verujemo da je za Pafos to najbitnije, a ne razlika kojom će slaviti. Kvota za dvojku je niska, pa ćemo pokušati sa igrom na mali broj pogodaka. Za 0-3 gola kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.