Utorak, 09/01 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
09/01Estoril vs Porto1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/01/2024 14:50
Mečevi portugalskog Kupa su na programu početkom ove sedmice, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Eštorila i Porta. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:45h.
Eštoril

Fudbleri Eštorila igraju promenljivo u dosadašnjem toku portugalske Primeire, a u ovom trenutku se nekadašnji učesnik Liga Evrope nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Sportinga, a taj susret u prestonici je završen pobedom domaćina od 5:1.
Inače, na pet poslednjih duela u prvenstvu, Eštoril je ostvario dva trijumfa, jedan remi, ali i dva poraza.

Porto

Porto i ove sezone ima najviše moguće ambicije na sva tri fronta, a trenutno se popularni Zmajevi nalaze na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sporting, pa je opšti utisak da smo od izabranika Serža Konseisaa daleko više očekivali.
Ipak, ne treba zaboraviti da je tim sa Dragaa uspeo da dođe do plasmana u osminu finala Lige šampiona, što i jeste bio primarni cilj za ovaj deo sezone.
U prošlom kolu portugalske Primeire, ekipa Porta je remizirala na gostovanju kod Boaviste, a taj susret je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ulog je plasman u četvrtfinale portugalskog Kupa, a i pored nešto slabijih partija u poslednje vreme, mišljenja smo da je Porto veliki favorit na ovom duelu, pa vam savetujemo da se opredelite za 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.