Četvrtak, 11/01 - Fudbal, Turska, Superliga
11/01Trabzonspor vs Samsunspor1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/01/2024 16:24
Tursko prvenstvo se u poslednje vreme igra po ubrzanom principu, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Trabzona i Samsuna. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Trabzon

Poznato je da je Trabzon pre dve godine potpuno zasluženo stigao do naslova prvaka Turske, ali se prošle sezone ova ekipa nije preterano istakla.
Ipak, za dosadašnji tok šampionata se nekadašnjem šampionu Turske nema šta prigovoriti, pošto se trenutno ovaj tim nalazi na trećem mestu na tabeli, iza Fenerbahčea i Galatasaraja.
Na poslednjih pet mečeva Trabzon je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Ankaragučua, kada je bilo 0:1.

Samsun

Samsun se trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli i sigurno je da je trenutno ovaj klub jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang.
Ruku na srce, fudbaleri Samsuna u poslednje vreme pružaju nešto bolje partije u prvenstvu, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je trenutno sedamnaestoplairani tim u prvenstvu odigrao jedan dosta dobar meč pred svojim navijačima protiv Karagumruka, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Iako gosti u poslednje vreme igraju dosta dobro, sva je prilika da je Trabzon veliki favorit na ovom susretu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.