Sreda, 10/01 - Fudbal, Grčka, Greece Cup
10/01AEK Atina vs Aris1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/01/2024 01:02
Sreda nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva grčkog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između AEK-a i Arisa. Početak ovog duela je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
AEK

Fudbaleri AEK-a igraju sjajno i ove sezone, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli grčkog šampionata uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos.
U prošlom kolu je klub iz Atine slavio na najtežem gostovanju u ligi i to kod Olimpijakosa, a taj susret je završen rezultatom 1:2, što je sasvim sigurno bila i najbolja partija AEK-a u dosadašnjem toku šampionata.
Pre toga je ovaj tim slavio i na svom stadionu protiv Volosa rezultatom 3:0.

Aris

Što se tiče Arisa, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo do sada, pošto se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na sjajnom petom mestu na tabeli.
Na pet poslednjih mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi i to na svom terenu protiv Lamije u jednom sjajnom meču koji je završen rezultatom 2:2.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli odigrao sjajan duel na svom stadionu i savladao favorizovani PAOK sa 2:1.

Naš predlog

Iako je Aris u prošlom kolu prvenstva pokazao da može da se nosi sa najkvalitetnijim grčkim timovima, mišljenja smo da ova ekipa nema šta da traži na gostovanju kod AEK-a, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.