Petak, 12/01 - Fudbal, Australija, A-League
12/01Melbourne City vs Western Sydney Wanderers1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/01/2024 01:09
Australijska liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Melburna i Vonderersa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 10 časova i 15 minuta.
Melburn Siti

Melburn Siti nakon ne baš najboljeg starta šampionata u poslednje vreme pruža partije na veoma visokom nivou.
Naime, na pet poslednjih mečeva ovaj tim ne zna za poraz, a u tom periodu je Siti ostvario tri trijumfa uz dva remija.
U prošlom kolu je tim koji se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli slavio na gostovanju kod Vestern Junajteda, rezultatom 1:2, dok je pre svega toga Melburn Siti odigrao svoj najbolji meč u poslednjih nekoliko godina i na svom stadionu savladao Brizbejn sa 8:1.

Vonderers

Što se tiče Vonderersa, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli, uz primera radi isti broj bodova kao i Melburn Siti, kod koga će ova ekipa i gostovati u ovom kolu.
Za razliku od svog rivala koji je dobrano podigao formu, Vonderers u poslednje vreme igra izuzetno promenljivo pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila dva trijumfa, ali i tri poraza.
Inače, u prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli poražen na svom stadionu od Sentral Kousta, a taj duel je završen minimalnom pobedom gostujuće ekipe.

Naš predlog

Melburn Siti igra fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će ova ekipa nastaviti u istom ritmu i protiv Vonderersa, koji nije nimalo naivan rival, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.