Petak, 12/01 - Fudbal, Francuska, National
12/01Red Star vs Orléans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/01/2024 01:17
Posle dosta vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan duel iz francuske treće lige, a izbor je pao na susret između Red Stara i Orleana. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Red Star

Red Star generalno igra dosta dobro u dosadašnjem toku šampionata, a to nam najbolje govori i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa nalazi na prvom mestu, koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u drugi po kvalitetu rang francuskog fudbala.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a treba napomenuti da Red Star trenutno ima čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Viljefranš.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli odigrao nerešeno kod Versaja u gostima, kada je bilo 2:2.

Orlean

Orlean je vezao nekoliko veoma dobrih partija u francuskom Kupu, gde je ova ekipa uspela da stigne čak do šesnaestine finala, što je svakako veliki uspeh.
Što se tiče francuske treće lige, u ovom trenutku se nekadašnji drugoligaš nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji.
Na pet poslednjih duela ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, isto toliko poraza, ali i jedan remi.
Ipak, u poslednja dva meča Orlean je vezao isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Epinala kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako je utisak da Orlean u poslednje vreme igra dosta bolje od svog protivnika na ovom susretu, ne treba zaboraviti da je Red Star lider na tabeli i sigurno smo da će ova ekipa na ovom duelu pokazati pre svega da to nije slučajnost, pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu uz kvotu 1.75 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.