Petak, 12/01 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
12/01Hal Siti vs Norič SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/01/2024 20:02
Novo kolo u engleskom Čempionšipu otvara duel između Tigrova i Kanarinaca. Meč u Halu igra se u petak u 20.45.
Hal Siti

Tigrovi iz Hala su Novu 2024. godinu otvorili porazom od Šefild Venzdeja. Sove su ih savladale sa 3:1 prvog dana januara a od tada je Hal odigra samo još jedan meč, onaj u FA kupu protiv Birmingema na svom terenu koji je okončan bez golova. Sledi im ponovljeni duel kod Birmingema, što im svakako nije trebalo zbog napornog rasporeda koji ih očekuje u prvenstvu. Tokom novembra je Hal igrao odlično, popeo se u gornji deo tabele, ali je sa tri poraza u poslednja četiri kola ispao i onog dela koji čine timovi koji će u doigravanje. Taj plasman u plej-of je krajnji cilj za ekipu Tigrova, oni ne mogu da se nose sa Lesterom, Lidsom, Sautemptom ili Ipsvičem, najvećim kandidatima za dve prve pozicije i direktan plasman u elitu, ali sa svima ostalima mogu da igraju.

Norič

I Kanarinci iz Noriča su često bili prvoligaši ali su se svaki put vrlo kratko zadržavali u eliti. Sada nemaju ambiciju da se plasiraju u Premijer ligu, ako se šansa ukaže u doigravanju pokušaće, a ako i ne bude tako, ništa strašno. U tri prethodna kola osvojili su samo jedan bod, ali gtreba pogledati spisak rivala i sve će biti jasno. Gubili su od Vest Broma i Milvola na strani sa po 1:0, a kao domaćini su podelili bodove sa Sautemptonom 1:1 u prethondom kolu. Prošlog vikenda Norič je u FA kupu igrao nerešeno sa Bristol Rovesrisa, članom Lige 1, pa će i oni morati na popravni u Bristol. Trenutno ne Norič na tek na 13. mestu ali bodovne razlike nisu toliko velike i od poslednjeg tima u zoni plej-ofa imaju manje samo 5 bodova.

Predlog

U prvom delu sezone na meču u Noriču domaćin je slavio sa 2:1. Mešutim ta utakmica je odigrana na početku prvenstva, u okviru 1. kola a od tada se mnogo toga promenilo. Hal je u nešto boljoj formi, barem je tako bilo tokom Boxing day-a, ali deseta dana nije se igralo prvenstvo pa je foram trenutno nepoznanica. U FA kupu nisu blistali ni jedni ni drugi, pa predlažemo igru gol-gol u ovom okršaju. Za GG kvota je 1.60 u kladionici Superbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.