Četvrtak, 11/01 - Fudbal, Portugalija, Kup Portugala
11/01Vitorija Gimarais vs Penafiel1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
11/01/2024 01:17
Viktorija Gimaraeš će u okviru osmine finala nacionalnog kupa, ugostiti ekipu Penafiela. Meč je na programu od 21 čas i 15 minuta.
Viktorija Gimaraeš

Sjajno igra Gimaraeš ove sezone i vrlo je vjerovatno da će na kraju sezone imati priliku da se kvalifikuju u Evropu. Nakon 16 odigranih kola nalaze se na 5. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 trijumfa i 2 remija, te i sami rezultati potvrđuju da se nalaze u sjajnoj formi. U prethodnoj rundi kupa su eliminisali drugoligaša Vilavildense rezultatom 4:1, pa će priliku za prolazak u četvrtfinale imati na svom stadionu protiv još jednog tima iz druge lige.

Penafiel

Ekipa Penafiela se takmiči u drugom rangu Portugala i trenutno se nalaze na 14. mjestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova. Samo jedan bod su daleko od opasne zone i imaće mnogo posla u borbi za opstanak. U poslednja 3 kola su neporaženi, a u tom periodu su upisali 2 trijumfa i 1 remi. U prethodnoj rundi kupa su eliminisali Setubal rezultatom 3:2, a plasman u osminu finala je jedan od njihovih najzapaženijih rezultata prethodnih godina.

Prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim, koji je dosta iskusniji, slaviti u ovom meču. Predlažemo vam jedinicu po kvoti 1.45 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.