Subota, 13/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
13/01Keln vs HajdenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/01/2024 15:40
Posle dvadesetak dana pauze nastavlja se nemačka Bundesliga. Navijači Kelna se nadaju da su se njihovi ljubimci presabrali i da će krenuti iz opasne zone. Meč sa debitantom Hajdenhajmom igra se u subotu u 15.30.
Keln

Katastrofalna jesen je iza Jarčeva. osvojili su samo 10 bodova u 16 utakmica i samo zahvaljujući nešto boljoj gol razlici u odnosu na Darmštat n isu poslednji nego pretposlednji. Doduše i Majnc koji je ispred njih ima isti broj bodova. Nije to nikakva uteha, dve ekipe direktno ispadaju u Cvajtu a jedna ide u baraž. Cilj Kelna je da izbegnu i taj pakao baraža, a koje će mesto osvojiti nije važno, samo da se izbori opstanak u eliti. Do pre dve godine Keln je igrao u Evropi a sada strahuje za svoj status. U prvih 16 utakmica pobedili su samo dva puta, još 4 meča odigrali nerešeno i poraženi su na deset mečeva. Sumnjamo da Baumgartnerov tim može na proleće biti tako loš i verujemo da će, koliko od ovog meča, krenuti njihov uspon.  Inače na svom terenu su pobedili samo Menhengladbah na 7 odigranih utakmica, pošto su dve više igrali na strani.

Hajdenhajm

Za jednog debitanta u Bundelsigi, jednoj od najjačih liga sveta, učinak Hajdenhajma uopšte nije loš. Osvojili su 20 bodova iz 16 utakmica i pred nastavak prvenstva nalaze se na dličnom 9. mestu. Igrali su mnogo bolje na svom terenu, dok su na strali slavili samo u Majncu, a na ostalih 7 utakmica doživeli poraz. Za sada su im dovoljne pobede na svom stadionu, a imaju ih već 5, ali bi sve lako moglo da se promeni i zakomplikuje u slučaju da popuste pred svojim navijačima. I Hajdenhajm interesuje samo opstanak, pa je duel na Rajn Energiju u Kelnu za njih jako važan pošto se radi o direktnom konkurentu u toj bici. Treba reći da na utakmicama Hajdenhajma pada veliki broj golova, dali su 32 a primili 30, što znači da ih bude gotovo četiri u proseku.

Predlog

Ovo je utakmica poslednje kola prvog dela sezone, pa je to ujedno i prvi međusobni duel u Bundesligi između ova dva tima. Tačnije, do sada su se sastali samo dva puta i to u sezoni kada su jarčevi bili u Cvajti. Za ovaj meč predlažemo golove, kad igra Hajdenhajm ima ih dosta i verujemo da će ih sada biti barem tri ukupno. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.