Petak, 12/01 - Fudbal, Španija, Segunda
12/01Eibar vs Racing Santander1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/01/2024 20:21
Španska Segunda nam je do sada donela dosta interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Eibara i Santandera. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Eibar

Pre skoro tri godine je Eibar nakon nekoliko veoma uspešnih sezona u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, ispao iz La Lige, a do dana današnjeg ova simpatična ekipa nije uspela da se vrati u društvo najboljih.
Svakako da će to biti primarni cilj ovog puta, a u ovom trenutku se Eibar nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na šestoplasirani Santander, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju donosi plasman u plej-of.
Inače, u prošlom kolu je Eibar remizirao na svom terenu protiv Hihona, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Santander

Santander je poslednji put član prve španske lige bio 2011. godine, kada je ovaj tim zauzeo poslednje mesto na tabeli, a ono što je veoma zanimljivo je da je Rasing samo godinu dana kasnije ispao i iz Segunde.
Nakon nekoliko godina provedenih u trećem po kvalitetu rangu španskog fudbala, utisak je da se ovaj tim malo konsolidovao, a svakako da svi navijači za sada imaju dosta razloga za zadovljstvo, pošto se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli, koje donosi plasman u doigravanje na kraju sezone.
Na poslednjih pet mečeva nekadašnji prvoligaš je ostvario dva trijumfa i tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Andore, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Na prvi pogled dolazimo do zaključka da je ovo jedan izuzetno težak meč za prognoziranje, međutim, ukoliko Eibar želi da dođe do plasmana u doigravanje, ova ekipa prosto mora da pobeđuje na svom terenu direktne rivale za plej-of, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.