Petak, 12/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
12/01ADO Den Hag vs De GraafschapDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/01/2024 01:25
Ekipa Den Haga će u okviru u okviru 21. kola druge lige Holandije dočekati ekipu De Grafšapa. Meč je na programu od 20 časova.
Den Hag

Tim iz Haga je prošle godine ispao iz prve lige i njihov glavni cilj je da se ekspresno vrate u prvu ligu. Za sada im ide dobro pošto nakon 20 odigranih kola imaju 37 osvojenih bodova na svom kontu i nalaze se na 3. mjestu na tabeli, sa samo 2 boda zaostatka od drugoplasirane Rode i mjesta koje vodi u Erediviziju. U nizu su od dva uzastopna trijumfa a u poslednjem kolu su trijumfovali protiv ekipe Jong Az-a rezultatom 1:2, što je bila njihova 10 pobjeda ove sezone.

De Grafšap

De Grafšap se sa 33 boda nalazi odmah ispod svog protivnika na 4. mjestu, a promjenljive partije u poslednje vrijeme su ih koštale boljeg plasmana. U poslednjem kolu su savladali Den Boš u gostima rezultatom 0:4 i tako puni samopouzdanja idu na još jedno gostovanje. U prvom dijelu sezone su na svom stadionu remizirali sa Den Hagom rezultatom 0:0. Kao i njihov protivnik imaju 10 pobjeda na svom kontu ove sezone ali i 3 poraza više.

Prijedlog

Mišljenja smo da ćemo gledati jedan efikasan meč, te da će obje postići makar po gol, te vam predlažemo igru GG po kvoti 1.55 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.