Subota, 13/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
13/01Frajburg vs Union Berlin1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/01/2024 22:52
Nemačka Bundesliga se nastavlja ovog vikenda nakon kratke pauze, a za vas smo pripremili duel između Frajburga i Union Berlina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Frajburg

Frajburg poslednjih nekoliko godina igra na veoma visokom nivou u nemačkom prvenstvu, a to je između ostalog slučaj i ove sezone, pošto se u ovom trenutku Crveni nalaze na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Ajntraht, ali i Hofenhajm.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz, i to baš u prošlom kolu kada je Frajburg na gostovanju kod Hajdenhajma, u jednom spektakularnom susretu koji je završen pobedom domaće ekipe od 3:2.

Union Berlin

Tim iz Berlina nije ni bleda senka od one ekipe iz prošle sezone koja je uspela da dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Naime, u ovom trenutku se popularni Šumari nalaze na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva garantuje opstanak u društvu najboljih.
Na pet poslednjih mečeva ova ekipa je ostvarila dva trijumfa, jedan remi i dva poraza, a u prošlom kolu je Union Berlin ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Kelna kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Union Berlin se ove sezone nije proslavio na strani, pošto je ova ekipa ostvarila samo jedan trijumf uz čak šest poraza, i sva je prilika da je Frajburg veliki favorit na ovom susretu, pa vam toplo preporučujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.