Subota, 13/01 - Fudbal, Italija, Serija A
13/01Verona vs Empoli1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/01/2024 00:29
Serija A odavno nije bila ovako interesantna, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Verone i Empolija. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Verona

Fudbaleri Verone imaju dosta problema ove sezone, i ako se po jutru dan poznaje, deluje da će se tim sa Bentegodija do kraja šampionata grčevito boriti za opstanak.
U ovom trenutku se tim iz grada ljubavi nalazi na osamnaestom mestu na tabeli uz bod viška od Empolija, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
NA poslednjih pet susreta u prvenstvu, Verona je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju od Intera, kada je bilo 2:1.

Empoli

Ni Empoli se do sada nije proslavio u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, a u ovom trenutku se Plavci nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli i kako stvari sada stoje, ovaj tim je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang.
Do sada je tim iz Toskane odigrao devetnaest mečeva u društvu najboljih i ostvario tri trijumfa, pet remija i jedanaest poraza, što je svakako previše.
U prošlom kolu je Empoli odigrao dosta loš meč pred svojim navijačima protiv Milana u kom su Rosoneri bez većih problema slavili sa 0:3.

Naš predlog

Oba tima žarko žele trijumf na ovom meču, pa nije isključeno da i jedni i drugi postignu makar po jedan pogodak.
Ipak, mišljenja smo da je Verona u ovom trenutku barem na papiru bolji rival od Empolija, a na sve to ekipa iz grada ljubavi je domaćin na ovom susretu pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.