Nedelja, 14/01 - Fudbal, Grčka, Super League
14/01Kifisia vs Olimpijakos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
13/01/2024 20:10
Kifisa će u okviru 18. kola Super lige Grčke dočekati Olimpijakos. Meč je na programu od 16 časova.
Kifisia

Tim koji je ove sezone ušao u elitni rang Grčkog fudbala i koji će se vrlo teško tamo zadržati, pošto su trenutno na poslednjem mjestu sa svega 12 osvojenih bodova iz 17 odigranih utakmica. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Panseraikosa rezultatom 1:1, što je bio njihov 6 remi u ovoj sezoni. Na domaćem terenu igraju sasvim solidno i iz 9 mečeva su upisali svega 3 poraza i to od pretežno vodećih ekipa. U prvom dijelu sezone su poraženi sa 4:0 na gostovanju kod Olimpijakosa u Pireju.

Olimpijakos

Tim iz Pireja je trenutno u veoma ozbiljnoj krizi, pošto na 4 vezana meča u prvenstvu ne znaju za trijumf, što se nije dugo dogodilo. Njihov poslednji trijumf je bio još prije mjesec dana protiv slabašnog Panseraikosa (0:1), nakon čega su upisali remi i 2 poraza. U poslednjem kolu je od njih bio bolji AEK rezultatom 1:2 i tako ih ostavio na -8 u odnosu na vodeći PAOK, ali i -6 u odnosu na žuto-crne iz Atine. U ovaj meč moraju ući maksimalno fokusirano i motivisano kako u potpunosti ne bi izgubili šansu da se priključe vodećim timovima.

Prijedlog

Mišljenja smo da Olimpijakos ima kvalitetniji tim i da na ovom meču jednostavno moraju trijumfovati, pa vam prema tome predlažemo pobjedu gostiju po kvoti 1.45 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.