Nedelja, 14/01 - Fudbal, Grčka, Super League
14/01PAOK vs PAS GianninaPoluvreme/Krajtip: 1/1
7 / 10 Ulog
13/01/2024 20:15
PAOK će u okviru 18. kola Super lige Grčke ugostiti ekipu Đianine. Meč je na programu od 19 časova i 30 minuta.
PAOK

Dobro igra tim iz Soluna tokom čitave sezone i sigurno je da će biti ozbiljan konkurent u borbi za titulu. Sa 38 osvojenih bodova nalaze se na diobi drugog mjesta zajedno sa AEK-om. Seriju mečeva u kojima su redali trijumfe, prekinuli su u prethodnom kolu kada su poraženi od ljutog gradskog rivala Arisa rezultatom 2:1. To je bio tek treći poraz PAOK-a u ovoj sezoni i sigurno je da će u ovom meču htjeti da se vrate na pobjednički kolosijek protiv nešto slabijeg protivnika.

Đianina

Veoma težak je posao pred Đianinom i biće zanimljivo vidjeti da li će do kraja sezone uspijeti izboriti opstanak u elitnom rangu. Sa 12 osvojenih bodova zauzimaju samo začelje tabele zajedno sa Kifisiom. U poslednje vrijeme igraju nešto bolji fudbal, pa su tako u poslednjem kolu slavili protiv Asterasa na domaćem terenu rezultatom 2:1, što je bila njihova tek druga pobjeda u sezoni.

Prijedlog

Mišljenja smo da će PAOK od samog starta krenuti svim snagama naprijed, pa vam prema tome predlažemo igru 1/1 po kvoti 1.60 u SuperBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.