Ponedeljak, 15/01 - Fudbal, Francuska, National
15/01Sošo vs Nim1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/01/2024 10:40
Francuska treća liga nam je do sada donela nekoliko spektakularnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Nima. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Sošo

Fudbaleri Sošoa igraju promenljivo u dosadašnjem toku sezone, a primarni cilj će i ovog puta biti plasmas u Ligu 2, što neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku nekadašnji prvoligaš se nalazi na šestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Nior, a poznato je da ta druga pozicija na kraju šampionata donosi plasman u Ligu 2.
U prošlom kolu su fudbaleri Sošoa odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Dižona, a taj duel je završen rezultatom 0:3.

Nim

Što se tiče Nima, i ovaj tim poput Sošoa želi da se vrati u Ligu 2, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli, što znači da ovom timu po svemu sudeći do kraja prvenstva predstoji velika borba za opstanak.
Na poslednjih pet mečeva Nim je doživeo isto toliko poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom stadionu protiv novajlije Gola, kada je bilo 1:2. Pre toga je Nim poražen i na gostovanju kod Red Stara sa 2:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Sošo umeti da iskoristi katastrofalne partije Nima u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.