Utorak, 16/01 - Fudbal, Engleska, FA Kup
16/01Birmingem Siti vs Hal SitiDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
15/01/2024 01:55
Ekipa Birmingema će u okviru FA kupa dočekati Hal. Prvi meč je završen rezultatom 1:1, te se sada igra nova utakmica. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Birmingem

Tim iz istoimenog grada je u prethodnom kolu Čempionšipa za vikend remizirao sa ekipom Svonsija rezultatom 2:2. To je bio ujedno njihov 29. bod i trenutno se nalaze na 20. mjestu na tabeli, sa 7 bodova više od opasne zone. U poslednjih 5 kola ne znaju za pobjedu, pošto su upisali 3 remija i 2 poraza. U meču protiv Hala koji su odigrali prije desetak dana u okviru FA kupa, odigrali su 1:1 iako su imali vođstvo do samog kraja meča. U 87. minut su primili izjednačujući gol i sada će pred svojim navijačima imati šansu da se plasiraju u narednu rundu takmičenja.

Hal

Ekipa Hala je u prethodnom kolu Čempionšipa za vikend upisala poraz na domaćem terenu protiv ekipe Noriča rezultatom 1:2. Tim porazom su potvrdili da se nalaze u veoma lošoj formi, pošto u poslednjih 5 kola imaju čak 4 poraza i samo 1 trijumf. Sa 39 osvojenih bodova nalaze se na 9. mjestu na tabeli, te su uslijed loših rezultata ispali iz mjesta koje vodi u plejof. U prvoj utakmici nisu uspijeli da da pred svojim navijačima obezbijede prolazak u narednu rundu, pa će sada to morati da urade na teži način na gostujućem terenu.

Prijedlog

Mišljenja smo da domaći tim neće biti poražen, pa vam predlažemo igru 1X po kvoti 1.50 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.