Utorak, 16/01 - Fudbal, Engleska, FA Kup
16/01Eastleigh vs Newport YMCA AFCDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
15/01/2024 02:04
Istlajt će u okviru FA kupa u ponovljenom meču dočekati Njuport na svom stadionu. Meč je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Istlajt

Ekipa koja se takmiči u petoj ligi Engleske i koja je u prethodnom kolu FA kupa eliminisala trećeligaša Riding rezultatom 2:1, imaće šansu da pred svojim navijačima eliminiše još jednu ekipu i plasira se u šesnaestinu finala ovog prestižnog takmičenja. Za vikend su poraženi na domaćem terenu od ekipe Southenda rezultatom 0:1, te su sada na 11. mjestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova. Poslednji trijumf ostvarili su prije 4 kola protiv Dorkinga rezultatom 2:1.

 

Njuport

Ekipa Njuporta je u prethodnom kolu FA kupa eliminisala Barnet rezultatom 4:1, iako su u prvoj utakmici na gostujućem terenu odigrali neriješeno 1:1, pa je tek drugi meč presudio. Za vikend su u domaćem prvenstvu slavili protiv Donkastera rezultatom 0:1 i tako potvrdili da u dobroj formi dolaze u goste kod Istlajta. Trenutno su 17. na tabeli sa 34 osvojena boda, a na poslednja 4 meča ne znaju za poraz. Poslednji put su poraženi prije čak 4 kola u meču protiv Vrehama (2:0).

Prijedlog

Mišljenja smo da su gosti kvalitetniji tim, te da neće izgubiti u ovom meču. Prema tome predlažemo igru X2 po kvoti 1.55 u MeridianBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.