Utorak, 16/01 - Fudbal, Španija, Kup Kralja
16/01Tenerife vs Mallorca1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/01/2024 20:45
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, a ovaj duel nam donosi mečeve španskog Kupa Kralja. Za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Kanarskim ostrvima gde će Tenerife ugostiti Majorku, a početak ovog susreta je zakazan za 22h.
Tenerife

Tenerife se u ovom trenutku nalazi na dvanaestom mestu na tabeli španske Segunde, pa je utisak da će ovaj tim imati dosta problema da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman na jednu od prvih šest pozicija na tabeli, što na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
Na pet poslednjih mečeva u Segundi, tim sa Kanarskih ostrva je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, i to baš u poslednjem kolu, kada je nekadašnji prvoligaš poražen na svom stadionu od Elčea, rezultatom 0:1.

Majorka

Majorka je trenutno stacionirana na četrnaestoj poziciji na tabeli i kako sada stvari stoje deluje da bi ovu ekipu morali da gledamo i naredne sezone u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala dvadeset mečeva u La Ligi i ostvarila samo tri trijumfa, čak deset remija, ali i sedam poraza, što je svakako previše.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom takmičenju, Majorka je ostvarila dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom stadionu protiv Selte, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Deluje da i jedni i drugi nisu previše zainteresovani za Kup takmičenje, pa se vrlo lako može dogoditi da oba trenera na ovaj duel ubace nešto izmenjene sastave.
Mišljenja smo da će se u takvoj situaciji Majorka daleko bolje snaći, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.