Utorak, 16/01 - Fudbal, Engleska, FA Kup
16/01Bolton Vonderers vs LutonUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
15/01/2024 21:00
Utorak nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru FA Kupa, a za vas smo pripremili susret između Boltona i Lutona. Početak ovog duela je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Bolton

Godinama unazad Bolton tavori u nižim ligama, a u ovom trenutku se nekadašnji prvoligaš nalazi na trećem mestu na tabeli treće engleske lige, i utisak je da će se Bolton do kraja boriti za plasman u Čempionšip, što naravno i jeste bio primarni cilj za ovu sezonu.
Na poslednjih pet susreta u šampionatu, Bolton je ostvario četiri trijumfa, uz konstataciju da je meč prošlog kola protiv Čeltenhema prekinut pri rezultatom 0:0.
Svakako da Bolton ima velike ambicije u Fa Kupu, o čemu najbolje svedoči i remi protiv Lutona u prošlom kolu kada nije bilo pogodaka.

Luton

Luton se prošle sezone plasirao u Premijer ligu, i to po prvi put u svojoj istoriji, pa je sgiruno da će primarni cilj ovog simpatičnog kluba biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno je situacija takva da se novajlija u najkvalitenijem rangu engleskog fudbala nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju sezone nažalost znači selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet duela u društvu najboljih Luton je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Lutona, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Na papiru, utisak je da je Luton veliki favorit, međutim, u praksi to ide malo drugačije, pošto je Bolton odigrao sjajno prvi duel između ove dve ekipe.
Najrealnije je da se fokusirate na golove, kojih će po našem mišljenju biti na stadionu Boltona, pa vam preporučujemo da odigrate igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.