Sreda, 17/01 - Fudbal, Turska, Kup Turske
17/01Fenerbahče vs AdanasporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
16/01/2024 22:39
U sredu je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi duele u turskom Kupu. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Fenerbahčea i Adane, koji je zakazan za 19 časova.
Fenerbahče

Fenerbahče igra na veoma visokom nivou ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i tabela turske Superlige, pošto se klub iz Istanbula nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Galatasaraj, i izvesno je da će dva najtrofejnija turska tima do kraja šampionata voditi veliku bitku za naslov prvaka ove zemlje.
Na pet poslednjih mečeva Fener je ostvario četiri trijumfa, uz samo jedan remi, a u prošlom kolu su Dušan Tadić i drugari u gostima savladali Gacijentep, sa 0:1.

Adana

Primarni cilj Adane će bez ikakve sumnje biti napad na mesto koje naredne sezone vodi u evropska takmičenja, što po svemu sudeći neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Bešiktaš, a upravo ta četvrta pozicija je i poslednja koja na kraju prvenstva donosi izlazak u Evropu.
Na poslednjih pet mečeva Adana je ostvarila samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Rizea, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Fener je bez ikakve sumnje veliki favorit na ovom susretu, a sva je prilika da ćemo prisustvovati pravoj goleadi, pa vam preporučujemo da se oprobate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.