Četvrtak, 18/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
18/01Vizela vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
17/01/2024 17:54
Portugalska Primeira se polako ali sigurno nastavlja, a za vas smo ovog puta pripremili duel između Vizele i Sportinga. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 21:45h.
Vizela

Fudbaleri Vizele se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli portugalske Primeire, i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do možda i poslednjeg kola boriti za opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa tri puta remizirala, uz dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Vizela odigrala jako loš meč na svom terenu protiv Boaviste, a taj duel su gosti rešili u svoju korist sa više nego ubedljvih 1:4.

Sporting

Svakako da je Sporting tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih timova u Primeiri, a najbolji pokazatelj za to je i prvo mesto na kom se ova ekipa nalazi uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Benfiku.
Na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala, tim iz prestonice Portugala je ostvario četiri trijumfa uz jedan poraz, i to na gostovanju kod Gimariša, kada je bilo 3:2.
Inače, u prošlom kolu su popularni Lavovi slavili na gostovanju kod Čaveza, kada je bilo 0:3.

Naš predlog

Utisak je da bi sve osim ubedljivog trijumfa Sportinga bilo veliko iznenađenje, pa vam savetujemo da se oprobate sa čistom dvojkom, za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.