Subota, 20/01 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
20/01Brentford vs Notingem ForestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/01/2024 17:53
Niz bez pobede fudbaleri Brentforda pokušaće da prekinu u duelu sa Šumarima iz Notingema. Utakmica na Komjunitiju igra se u subotu u 18.30.
Brentford

Za razliku od svoje prve prve dve sezone u Premijer ligi fudbaleri Brentfoda ove imaju solidnih poteškoća. Nisu u zoni ispadanja, ali su na vrlo slabom 16. mestu, u ovom momentu sa samo tri boda manje od prvog tima ispod crte. Razlog za tako slab plasman leži u činjenici da su u poslednjih osam kola izgubili čak 7 puta a pobedili su samo Luton, još početkom decembra. U međuvremenu su ispali i iz FA kupa, nakon prvom meča na svom terenu sa Vukovima bilo je 1:1, dok su u ponovljenom meču u Vulverhemptonu poraženi posle produžetaka sa 3:2. Možda je i bolje što su završili sa ovim takmičenjem i što će u potpunosti moći da se posvete misiji obezbeđivanja opstanka, što je i najvažnije.

Notingem Forest

I Šumari su imali popravni u FA kupu, samo što su ga oni uspešno položili iz drugog puta. Nisu uspeli da pobede Blekpul na svom Siti Graundu, u revanšu je bilo 2:2, ali je Forest bio bolji za jedan gol posle dodatnih 30 minuta. Nije dobro što im je trebalo više od 210 minuta da iz FA kupa izbace drugoligaša. Ako ništa drugo mečevi Notingema su veoma uzbudljivi i sa mnogo golova. Na pet poslednjih utakmica pao je 21 gol, što se Nunu Espiritu Santu nije dešavalo dok je vodio Vulverhempton. Od dolaska Portugalca na klupu tima iz Notingema rezultati su svakako bolji, ali su još daleko od željenih. Šumari su na 15. mestu sa 20 bodova, samo jednim više od svog sadašnjeg rivala.

Predlog

U prvom okršaju ova dva rivala na Siti Graundu u Notingemu rezultat je bio 1:1. U to vreme Forest je bio van forme, dok je Brentfod bio u nešto boljem momentumu. Sada su se stvari promenile i Šumari su u naletu. U prethodnoj sezoni na dva međusobna meča palo je 7 golova, pa je logično da ih i sada bude barem tri. Za 3+ kvota je 1.87 u kladionici Meridinabet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.