Subota, 20/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
20/01Porto vs MoreirenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/01/2024 18:58
U subotu nas očekuju nekoliko vrhunskih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Moreirensea. Početak ovog duela je zakazan za 21:30h.
Porto

Fudbaleri Porta se nakon ne baš najboljeg perioda polako ali sigurno bude, a to se najbolje videlo u prošlom kolu Primeire, kada su popularni Zmajevi slavili na svom stadionu protiv Brage, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Nakon tog trijumfa, izabranici Serža Konseisaa se nalaze na trećem mestu na tabeli, iza Sportinga i Benfike.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu nekadašnji šampion Portugala je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz, a kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada su Zmajevi ostvarili šest trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.

Moreirense

Sigurno je da apsolutno svi navijači Moreirensea imaju pregršt razloga za slavlje, pošto se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na odličnom šestom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Bragu, pa kako sada stvari stoje deluje da bi ovaj tim čak mogao da dođe u situaciju i da se bori za poziciju koja na kraju prvenstva donosi plasman u evropska takmičenja.
Na poslednjih pet mečeva Moreirense je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je ovaj tim odigrao vrhunski meč na gostovanju kod Eštorila, koji je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Porto polako ali sigurno podiže svoju formu, a ovog puta mu u goste dolazi Moreirense, koji nema običaj da se brani protiv portugalskih velikana, pa se vrlo lako može dogoditi da prisustvujemo velikom broju pogodaka, zbog čega vam savetujemo da se fokusirate na igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.