Nedelja, 21/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
21/01Bajern Minhen vs Verder BremenDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/01/2024 10:12
Jedan od poslednjih mečeva aktuelnog kola nemačke Bundeslige se igra u Minhenu, gde će Bajern ugostiti Verder iz Bremena. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 15 časova i 30 minuta.
Bajern Minhen

Bajern Minhen će ovog puta imati dosta muke da dođe do naslova prvaka Nemačke, a pre ovog kola se tim iz Minhena nalazio na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Leverkuzen, koji ruku na srce ima i meč viška.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, aktuelni šampion Nemačke je ostvario četiri trijumfa uz jedan poraz i to poprilično ubedljiv na gostovanju kod Ajntrahta, kada je bilo 5:1.
Inače, u prošlom kolu su Bavarci slavili na svom stadionu protiv Hofenhajma, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Verder Bremen

Nekadašnji šampion Nemačke se trenutno nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na timove koji su u zoni ispadanja, pa se čini da bi tih šest bodova u ovom ternutku mogla da bude fina zaliha.
Na poslednjih pet duela u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala, ekipa Verdera iz Bremena je ostvarila jedan trijumf, tri remija uz samo jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je Verder odigrao solidan meč na gostovanju kod Bohuma, kada je bilo 1:1, uz konstataciju da su gosti do remija stigli u trećem minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Bajern je svakako apsolutni favorit na ovom duelu, međutim zadnja linija tima iz Minhena nam je u dosadašnjem toku sezone pokazala dosta slabosti, i uvereni smo da će Verder na verovatno najtežem gostovanju u Bundesligi uspeti da postigne makar jedan pogodak, pa je topla preporuka igra GG uz kvotu 2.10 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.