Petak, 19/01 - Fudbal, Italija, Serija B
19/01Sampdorija vs ParmaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
19/01/2024 10:24
U petak je na programu nekoliko sjajnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sampdorije i Parme. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Sampdorija

Sampa je prošle sezone nažalost ispala iz Serije A, i logično je da je primarni cilj za ovu sezonu ekspresni povratak u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što naravno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se Đenovljani nalaze na trinaestom mestu na tabeli, i treba biti realan pa reći da smo od ovog tima očekivali daleko više u dosadašnjem toku šampionata.
U prošlom kolu je Sampdorija poražena na gostovanju kod Venecije u jednom izuzetno efikasnom duelu na kom je Venecija slavla sa 5:3.

Parma

Parma je bez ikakve sumnje tim koji je do sada ubedljivo najviše pokazao od svih ekipa u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B, o čemu najbolje govori i trenutno prvo mesto na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasinu Veneciju.
Do sada je nekadašnji osvajač Liga Evrope odigrao dvadeset mečeva i ostvario dvanaest trijumfa, šest remija i dva poraza.
Inače, u prošlom kolu je Parma samo remizirala na svom stadionu protiv Askolija, kada je bilo 1:1, dok je pre toga ovaj tim ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Breše (0:2).

Naš predlog

Parma je za sada pokazala najviše od svih timova u ovogodišnjem izdanju Serije B, i sigurno je da popularni Krstaši imaju veliku šansu i na ovom  duelu proiv nimalo naivne Sampdorije, a deluje da je idealno da se oprobate sa duplom šansom X2 koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.