Nedelja, 21/01 - Fudbal, Italija, Serija A
21/01Frozinone vs KaljariUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/01/2024 17:52
Prošle sezone su ve dve ekipe vojevale u Seriji B a sada su članovi elite italijanskog fudbala. Meč u Frozinoneu igra se u nedelju u 12.30.
Frozinone

Prošlogodišnji pobednik Serije B igrao je odlično u prvom delu sezone u eliti, tačnije sve do početka decembra. Od tada sledi slobodan pad Frozinonea i serija, za sada, od sedam uzastopnih mečeva bez pobede u prvenstvu. U ovom intervalu zabeležili su jedan trijumf, i to ne bilo kakav, u Kupu Italije su slavili protiv aktuelnog šampiona Napolija sa 4:0 i to u Napulju. To se dogodilo u osmini finala, ali se nisu dugo zadržali u najmasovnijem takmičenju jer su već u narednom kolu sa 4:0 poraženi od Juventusa u Torinu i preostala im je samo serija A. U prošlom kolu Frozinone je primio \'\'petardu\'\' u Bergamu od Atalante i pao na 15. mesto na tabeli. Od prvog tima u zoni ispadanja sada imaju samo dva boda više, a do pre mesec i po bili su u zlatnoj sredini i to bliže vrhu nego dnu.

Kaljari

Tim sa Sardinije igrao je samo jednu sezonu u Seriji B i posle dramatičnog baraža uspeo je da se preko Barija dokopa ponovo elitnog ranga. Jedini cilj u povratničkoj sezoni za Kaljari je opstanak u ligi a trenutno su jako daleko od toga da sa sigurnošću mogu nešto tako da tvrde. Kalajri je na 17. mestu na tabeli, tik iznad crte, ali se naziru konture boljih partija tima sa Sardinije. U poslednja tri kola u prvenstvu nisu izgubili, posle remija sa Empolijem i Lećeom, u prethodnom kolu su slavili važan trijumf protiv, ove sezone, odlične Bolonje. Samo jedan bod ima Kaljari više od tima u \'\'crvenoj\'\' zoni, Verone, pa im je svaki bod veoma važa. Meč u frozinenoneu ima dodatnu važnost jer se radi o rivalu koji bi mogao biti direktni konkurent u bici za opstanak u eliti.

Predlog

U prvom delu sezone gledali smo spektakl na Sardiniji. Verovatno se svi još uvek sećaju meča u kome je Frozinone kao gost vodio sa 3:0 sve do 72. minuta a na kraju je ostao i bez jednog boda je rje Kaljari postigao četiri pogotka, od čeka dva u sudijskoj nadoknadi. I sada očekujemo reviju pogodaka, možda baš ne sedam kao tada, ali tri svakako. Za 3+ koeficijent u kladionici Primobet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.