Nedelja, 21/01 - Fudbal, Turska, Superliga
21/01Trabzonspor vs Galatasaraj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
20/01/2024 09:32
Nedelja nam donosi i duel dva poslednja šampiona Turske, pošto će snage odmeriti Trabzon i Galatasaraj. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Trabzon

Fudbaleri Trabzona ne igraju tako dobro kao što je to bio slučaj pre dve sezone, kada je ova ekipa mimo svih očekivanja uspela da dođe do naslova prvaka Turske, međutim, nije da stvari izgledaju ni mnogo loše.
U ovom trenutku se Trabzon nalazi na trećem mestu na tabeli uz četrnaest bodova manjka u odnosu na Galatasaraj, koji i dolazi u goste ovom timu u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva trećeplasirani tim na tabeli je ostvario tri trijumfa uz dva remija, a u prošlom kolu je Trabzon remizirao na gostovanju kod Antalije, kada je bilo 1:1.

Galatasaraj

Fudbaleri Galatasaraja igraju promenljivo u poslednje vreme, a pre svega to kažemo zbog nedavnog kiksa ovog tima na gostovanju kod Sivaspora, kada je bilo 1:1, pa je trenutno tim iz Istanbula stacioniran na drugom mestu na tabeli turskog šampionata, uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Fenerbahče, koji u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou.
U prošlom kolu je Galatasaraj uspeo da dođe do trijumfa na svom terenu protiv Kajserija, i to uz dosta muke, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1, a pobedonosni pogodak delo je Mertensa iz penala u 86. minutu susreta.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje prava poslastica pošto će snage odmeriti dva poslednja šampiona Turske, a prednost ovog puta ipak dajemo Galatasaraju i hrabro vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.