Ponedeljak, 22/01 - Fudbal, Francuska, National
22/01Dižon vs Le Mans1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/01/2024 09:48
U ponedeljak je naravno nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali susret između Dižona i Le Mana. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Dižon

Ne tako davno je Dižon igrao u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala, ali smo za samo tri godine došli u situaciju da ovu ekipu gledamo u trećoj ligi.
U ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Viljefranš, a poznato je da će dve najbolje prvoplasirane ekipe na kraju izboriti plasman u Ligu 2.
U prošlom kolu je Dižon odigrao loš meč na gostovanju kod Martinika, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Le Man

Što se tiče Le Mana, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i osmoplasirani Dižon kod koga i putuju u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva Le Man je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, što je jasan znak da ova ekipa ima baš dosta problema u poslednje vreme.
U prošlom kolu je nekadašnji drugoligaš poražen na svom terenu od Niora, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da je Dižon zaista veliki favorit na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.