Nedelja, 21/01 - Fudbal, Grčka, Super League
21/01Atromitos Athinon vs AEK Atina1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
20/01/2024 17:15
Ekipa Atromitosa će u okviru 19. kola Super lige Grčke dočekati AEK iz Atine. Meč je na programu od 16 časova i 30 minuta.
Atromitos

Tim koji sa klupe predvodi Saša Ilić je od njegovog dolaska prosto preporođen. U seriji su od 10 utakmica bez poraza a u tom periodu su igrali i protiv Panatinaikosa i protiv Olimpijakosa. Trenutno su na 7. mjestu na tabeli sa 23 osvojena boda i vodiće veliku borbu za ulazak među 6 najboljih ekipa i doigravanje za Evropu. U poslednjem  kolu su remizirali na domaćem terenu protiv ekipe Krita, što je bio njihov osmi remi ove sezone, a time su ujedno i tim sa najviše neriješenih ishoda u ovoj seozni.

AEK

Velikan iz Atine je u poslednje vrijeme u nešto slabijoj formi, pošto na poslednjih 5 mečeva imaju 3 remija i samo dva trijumfa. U poslednjem kolu su remizirali u velikom derbiju protiv Panatinaikosa rezultatom 2:2 i to golom u poslednjem minutu sa penala. U gostima su ove sezone ostvarili 5 pobjeda, 3 remija i 1 poraz, a na poslednjem gostovanju su slavili protiv Olimpijakosa rezultatom 1:2. Tradicionalno igraju dobro na ovom gostovanju, pa smo mišljenja da će se ta tradicija nastaviti i ovog nedeljnog poslepodneva.

Prijedlog

Predlažemo pobjedu gostiju, koji su svakako kvalitetniji tim. Kvota na njihovu pobjedu je 1.55 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.