Nedelja, 21/01 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
21/01Utreht vs PSVPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
20/01/2024 17:21
Utreht će u okviru 18. kole Eredivizije dočekati ekipu PSV-a. Meč je na programu od 12 časova i 15 minuta.
Utreht

Tim Utrehta je zahvaljujući seriji dobrih rezultata u poslednje vrijeme, uspio da se izvuče iz opasne zone gdje je proveo jedno vrijeme. Sa 18 osvojenih bodova nalaze se na 14. mjestu na tabeli, samo 4 boda daleko od opasne zone. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, a u poslednjem kolu su remizirali sa Vitiseom rezultatom 0:0. Ove sezone su slavili svega 4 puta i imaće težak zadatak protiv lidera na tabeli.

PSV

Tim iz Ajndhovena je istorijski započeo ovu sezoni i izgleda da ne namjeravaju da stanu. Nakon 17 odigranih utakmica ostvarili su svih 17 trijumfa, te sa 59 postignutih i samo 7 primljenih golova, predstavljaju ujedno i najbolji napad i najbolju odbranu u ligi. U poslednjem kolu trijumfovali su protiv Egzelsiora rezultatom 3:1 i tako nastavili istorijski niz. U prošlosti su dosta teško prolazili na ovom gostovanju ali su se sada stvari okrenule i očekujemo jedan lagan trijumf.

Prijedlog

Naš prijedlog je prelaz 2/2 po kvoti 1.75 u MeridianBet kladionici. PSV je jednsotavno kvalitetniji tim i očekujemo ofanzivnu od prvog minuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.