Ponedeljak, 22/01 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
22/01VVV Venlo vs ADO Den HagDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/01/2024 01:32
Ekipa Venla će u okviru 22. kola Erste divizije ugostiti ekipu Den Haga. Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova.
Venlo

Ekipa Venla je nakon 21. odigranog kola na 11. mjestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, te su tako u poslednjih 5 mečeva upisali po 2 trijumfa, 2 poraza i 1 remi. U poslednjem kolu su remizirali protiv mlade ekipe Utrehta u meču bez golova. Mjesto koje vodi u doigravanje za ulazak u prvu ligu im izmiče za 2 boda i za očekivati je da do kraja napadnu jednu od tih pozicija.

Den Hag

Doskorašnji stalni učesnik elitnog ranga je trenutno na dobrom putu da se tamo i vrati. Trenutno su na 3. mjestu sa 30 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirana Roda, tako da će do kraja voditi veliku borbu za direktnu promociju u viši rang. U seriji su od 3 uzastopna trijumfa, a u poslednjem kolu su slavili protiv Grafštapa u vrlo uzbudljivom meču rezultatom 5:3. Ove sezone su upisali 11 trijumfa, 7 remija i 3 poraza. Poslednji poraz su upisali prije skoro dva mjeseca.

Prijedlog

Mišljenja smo da će obje ekipe na ovom meču postići makar po gol, pa vam predlažemo igru GG po kvoti 1.66 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.