Utorak, 23/01 - Fudbal, Hrvatska, HNL
23/01Dinamo Zagreb vs LokomotivaPoluvreme/Krajtip: 1/1
6 / 10 Ulog
21/01/2024 01:44
Ekipa Dinama će u utorak na domaćem terenu dočekati Lokomotivu iz Zagreba u zaostalom meču 4. kola HNL lige. Meč je na programu od 17 časova.
Dinamo Zagreb

Suvereni vladar fudbala u Hrvatskoj je čini se ove sezone pod najvećim izazovom i pritiskom u poslednjih 20 godina. Hajduk je od samog početka prvenstva na liderskoj poziciji, dok Dinamo ne izgleda moćno kao prije. Sa 2 utakmice manje imaju 7 bodova manje od Hajduka, te su sa 34 osvojena boda na 3. mjestu na tabeli. Posle mjesec dana pauze, pokušaće osvježeni da uđu u trku koja ih očekuje u nastavku ove godine. Na domaćem terenu ove sezone igraju zaista dobro i to bi trebali opravdati u ovom meču.

Lokomotiva Zagreb

Ne tako davno Lokomotiva je bila vicešampion Hrvatske i igrala je kvalifikacije za Ligu šampiona. Ove sezone su nakon 18 odigranih kola na 6. mjestu na tabeli sa 21. osvojenim bodom. U poslednjem meču prije odlaska na pauzu su slavili protiv Istre rezultatom 3:0. Na gostujućem terenu su ove sezone na 9 mečeva osvojili samo 9 bodova, uz samo 2 trijumfa. U prošlosti su vrlo rijetko dolazili do bodova protiv Dinama i teško je to očekivati i u ovom meču.

Prijedlog

Predlažemo prelaz 1/1 po kvoti 1.78 u MeridianBet kladionici, pošto smo mišljenja da će domaći tim napasti od prvog minuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.