Ponedeljak, 22/01 - Fudbal, Međunarodni, AFC Asian Cup
22/01Katar vs KinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
21/01/2024 15:24
Domaćin Azijskog kupa već je obezbedio nokaut fazu dok će fudbaleri iz Kine to tek morati da urade. Utakmica se igra u ponedeljak u 16 časova.
Katar

Domaćin 18. izdanja Azijskog kupa je ostvario dve očekivane pobede na startu turnira. Sigurnu i ubedljivu protiv Libana i tesnu prtoiv selekcije Tadžikistana. S obzirom da su i branioci titule, to se od Katara i očekivalo, mada su posle te titulu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima igrali slabo na Mundijalu koji su organizovali i postali prvi domaćin Svetskog prvenstva bez osvojenog boda. Domaćinstvo kontinentalnog prvenstva dobili su baš zbog odustajanja Kine, pa ćemo videti da li će u međusobnom duelu biti bolećivi prema, do skoro, najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Recimo da svih 26 fudbalwra selekcije Katara igraju u domaćem prvenstvu i sigurno se bolje poznaju nego fudbaleri drugih reprezentacija.

Kina

Selekciju Kine predvodi srpski trener Aleksanadar Janković, nekadašnji šef struke u Crvenoj zvezdi ali i mnogim belgijskim timovima. Igra Kine sada je mnogo ozbiljnija, mada su čelnici ovog Saveza umalo otpustili Jankovića polse početnih neuspeha. Plan je bio da Kina organizuje Azijski kup, a kasniej i Mundijal, ali je korona sve promenila i odustali su od organizacije ovog takmičenja zbog strogih mera zaštite. U rpva dva kola nisu izgubili ali nisu ni pobedili. Oba puta igrali su bez golova, prvo protiv Tadžikistana, što nije loše, pa protiv Libana, što je već bio kiks. Mogao bi i jedan bod da im bude dovoljan za drugo mesto, u slučaju remija Tadikistana i Libana, ali je jedino pobeda nad Katarom garatn prolaska dalje.

Predlog

Možda će Katar igrati u slabijem sastavu ovaj meč jer će svakako biti pobednici grupe makar i da izgube. Ipak, Katar je kvalitetniji od Kine i blagi je favorit u ovom meču. Kinezi će ponovo pokuašti da čvrstom odbranom spreče da im se mreža zatrese a u napadu da napokon postignu gol. Naš predlog je igra na mali broj pogodaka a za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.